welcome to Alianthos rent a car and bike company
car rental profile
crete car hire special offers
car rental prices
bike rental prices
rental services
service points
rent a car or bike
contact us
tour in crete
useful links
  
Bedrijfs Profiel
 
Wie zijn wij
Alianthos Car Rental Alianthos is een familiezaak, opgericht door Josef Vardakis in Plakias, Kreta in 1980, en streven naar (gericht op) hoge kwaliteit services voor de verhuur van auto’s en motoren voor korte of langere tijd (periodes) aan bedrijven en particulieren.

De naam "ALIANTHOS" was ingegeven door een prachtige kleine bloem met gele bloembladen welke groeien in het landschap van ons dorp.

Ons bedrijf starte met een kantoor en een kleine groep van 10 auto's & in zeer korte tijd was de kwaliteit van onze service, onze lage kosten en onze flexibiliteit bekend en erkend en brachten ons tot snelle groei. Luxe hotels over heel Kreta, en ook grote touristenbureaus zoals TUI, hebben ons gekozen als hun collega.

 
Ons Profiel

Alianthos Car Rental Alianthos Car Rental
Bezittingen Beeld Auto’s & Motoren/Scooter Beeld
Vandaag de dag zijn we een van de grootste bedrijven op het eiland:
    duizenden klanten
    meer dan 11 service plaatsen over heel Kreta
    meer dan 60 werknemers
    een vloot van meer dan 800 nieuwe auto's en motoren met een verscheidenheid van fabrikaat die we regelmatig uitbreiden en vernieuwen.
    vele aangepaste programma's en speciale aanbiedingen worden afgestemd om tot een oplossing te komen voor ieder zijn behoefte
    samenwerking met de grootste verzekeringsmaatschappijen in Griekenland (Interamerikan) en toeristen bureaus in Europa (TUI).
 
Wat kunnen we voor U doen
We bieden de meest concurrende prijzen en de hoogste kwaliteit van verhuurservice op Kreta, omdat wij een op internet gericht bedrijf zijn, met een enorme vloot aan auto's en motoren/scooters.

Alianthos is er alles aan gelegen om uw vakantie op Kreta gedenkwaardig (blij , gelukkig) en relaxt te laten verlopen. U kunt onze kantoren vinden op vele service plaatsen over heel Kreta. (Plakias, Rethymnon, Chania, Damnoni, Frangkokastello, Kavros en Agia Galini) waar onze vriendelijke en bereidwillige staf de hele dag beschikbaar voor uw hulp.

Al onze werknemers spreken Engels, Duits en Grieks (sommige zelfs Hollands) en geven u informatie en tips welke u waarschijnlijk niet vind in uw gidsenboek.

Josef Vardakis:
De schepper van Alianthos

Snelle en vriendelijke klanten service is onze hoogste prioriteit. Dit is Alianthos's verbintenis tot klantens tevredenheid. Een verbintenis waar je op kunt rekenen, dag in en dag uit..

© 2004 - Alianthos Auto's en Motoren/Scooters
Contact Ons: Telefoon: 0030 (28320) 31851 , email:info@alianthos-group.com
Voor Reserveringen: klik op het reserverings formulier